WOODME

WOODME PLANTER ET TRÆ I BRASILIEN FOR HVERT UR DER SÆLGES

PROJEKTET


Under konceptet ”Buy one – Plant one” planter WoodMe et træ for alle ure solgt.

 

Træerne plantes i Pontal do Paranapanema i det sydøstlige Brasilien, hvor en genoprettelse af regnskoven er af ekstrem betydning, ikke blot for biodiversiteten og det globale klima, men også for det omfangsrige dyreliv som er truet på deres eksistens. Den høje potentielle CO2 binding gør regnskoven til en vigtig brik i kampen mod globale klimaforandringer.


OM WOODME


WoodMe producerer dansk designede kvalitets træure, der viser mere end tiden. Deres fokus er træure, der er skabt til den moderne livsstil.

 

De værdsætter bæredygtighed, det levende miljø og det unikke i verden. WoodMe leverer ure til mennesker, der vil vise en holdning til stil og miljøet i den verden vi skal leve i.


“WoodMe leverer ure til mennesker, der vil vise en holdning til stil og miljøet i den verden vi skal leve i. Værdien af et træur, er ikke kun at kende tiden, men at være opmærksom på behovet for at få tiden til at tælle. Via et stærkt og godt samarbejde giver Global Climate Institute os mulighed for at bidrage til en grønnere verden.” – Kim Mathiasen – Founder, WoodMe