CO2 neutral transport

GCI tilbyder firmaer at gøre deres bilpark CO2 neutral

Transport i form af fly, lastbiler og personbiler er en af de helt store syndere, når det gælder udslip af CO2.

 

En personbil udleder i gennemsnit ca. 160 gram CO2 pr. kørt km. og såfremt man tilbagelægger, hvad en gennemsnits dansker gør, nemlig ca. 10.000 km. årligt, bliver dette til temmelig meget CO2, som ender i atmosfæren.

 

Når firmaer vælger at gøre deres bilpark CO2 neutral, modtager de nogle flotte ”streamers”, som kan sættes på alle bilerne. Streamers er nemme at sætte på og tage af igen og de leveres løbende, såfremt man får behov for det!

 

Taget i betragtning, at man kører ca.10.000 km. årligt pr. bil, hvilket gør at man kommer langt og vidt omkring, er alene markedsføringen som disse ”streamers” giver, i form af det velkendte og tillidsfulde logo ”CO2 Neutral transport”, en stor markedsføringsgevinst!

 

Alle forbipasserende, cyklister og medbilister som man møder på sin vej, kan se at man som firma aktivt tager stilling til klimadebatten og omstiller til grønt, hvilket er en ideel synliggørelse af firmaets grønne politik og sociale ansvar. Begge dele noget forbrugere, kunder og samarbejdspartnere efterspørger!

 

Vi kalder det heart core business.

i_bilen
GCI håndterer hele processen med CO2 neutraliseringen, lige fra udregningerne, rapporteringerne samt udligningen af firmaernes CO2 udslip.

Priserne på en CO2 neutralisering afhænger naturligvis af flere ting, herunder bl.a. antal kørte kilometer, bilmærke og model m.m., hvorfor vi i hvert enkelt tilfælde vil udregne en pris, så vi er sikre på, den matcher den mængde CO2 udslip, som firmaet har og som i sidste ende, vi skal neutralisere.

 

Kontakt vores konsulenter for at høre nærmere om dine muligheder for at køre CO2 neutralt, til gavn for både klima og pengepung.