Green events

GCI tilbyder at gøre dit arrangement grønt!

Vi gør firmaarrangementet grønt, så firmaer kan vise, at de er seriøse omkring klimaproblematikken og ønsker bæredygtighed. Hvad enten det gælder udligning af emissioner, beplantning af træer for hver deltager eller CO2 neutralisering, hjælper vi firmaer med at være vært for et grønt arrangement som gæsterne husker.

GCI hjælper med:

· at reducere miljøbelastningen af dit arrangement.

· gennemsigtighed for tredjepart.

· at motivere dit personale og dine kunder.

· at efterlade en positiv arv.

GCI kan hjælpe med at beregne dine kulstofemissioner i forbindelse med arrangementet og når dette tal kendes, kan vi hjælpe med at udligne enten hele arrangementet eller en del af det. Såfremt du vælger at udligne hele arrangementet, kan det markedsføres som ”CO2 neutralt” .

Plant et træ pr. deltager!

Du kan vælge at plante et træ – eller træer – på vegne af dit arrangements deltagere for at udligne dit arrangements udledning og belastning af klimaet. Dette er en stor gestus, der virkelig sættes pris på af dine gæster og som vil blive husket!

 

–>> Læs mere om ”Plant et træ” kampagner

Markedsføring af dit grønne event!

GCI udstyrer dig med vores velkendte logo og ”CO2 neutralt” logo til brug på din hjemmeside, intranet, brochure, pressemeddelelser og generelt til at markedsføre begivenheden. Du vil også modtage et certifikat som bevis på din neutralisering.