Cases

Cases

Global Climate Institute skræddersyer og planlægger en bred vifte af miljø og klimaprojekter indenfor træbeplantning, beskyttelse af regnskove, reetablering af skov og naturområder, vedvarende energikilder, CO2 neutralisering, drikkevand og vandrensningsprojekter samt beskyttelse af verdenshavene.

 

Til inspiration har vi herunder samlet et lille udpluk af projekter for både mindre nationale virksomheder og globale selskaber som har valgt at bidrage til et bedre klima.


For hvert make-up produkt der sælges, planter selskabet et træ i Khasi Hills hvor der arbejdes på at genoprette tågeskoven i det nordøstlige Indien.

Under konceptet “Buy one – Plant one” plantes der træer i det sydøstlige Brasilien, hvor en høj CO2 binding er med til at bekæmpe klimaforandringer.

Norwegian planter træer i England og Spanien, et for hver af selskabets medarbejder og derudover er flyselskabet engageret i træplantningsprojekter andre steder på kloden.

Hver gang der sælges et ”Wikkel” Spil, plantes der træer i ”The wettest place on earth”, tågeskovene ved Khasi Hills i det nordøstlige Indien.

Når restauranten sælger et glas vand, plantes der et træ til gavn for både lokalbefolkning og det globale klima og miljø.

Med en beslutning om at gøre websitet CO2 neutralt, bidrager selskabet til at bekæmpe den globale opvarmning til gavn for de kommende generationer.


Der plantes et konkret træ for hvert plankebord solgt i konceptet Buy one – Plant one.

Eon planter træer i det nordøstlige Indien som led i en i forvejen stærk grøn profil.

For hver kunsttryk solgt, plantes der et mangrovetræ ved kystregionen nær Yangoon, hvor klimaforandringer og stigende havvand truer landets fødevaresikkerhed og industri.