Plankebord4U

ET TRÆ PLANTES FOR HVERT PLANKEBORD SOLGT

PROJEKTET


Plankebord4u planter træer i det nordøstlige Indien og er dermed medvirkende til at genoprette tågeskovene i Khasi Hills.

 

Der plantes et konkret træ for hvert plankebord solgt i konceptet Buy one – Plant one.

 

Projektet binder 104 tons CO2 per hektar, baseret på 20 år og skaber desuden en rig biodiversitet i et område truet af globale klimaforandringer.


OM PLANKEBORD4U


Hos Plankebord4U har vi gennem en årrække specialiseret os i at lave plankeborde i et råt look med stil til den moderne forbruger. Vores samarbejde med GCI er vores lille bidrag til en grønnere verden.

 

Et plankebord danner et perfekt grundlag for at samle familien til hyggelige og interesante snakke om ting der rør sig I og omkring os. Global opvarmning er selvsagt også et emne der kommer op I mange hjem, og her kan plankebordet tale med som et udtryk for familiens bidrag til en grønnere verden.


“Vi har gennem hele vores samarbejde med GCI følt os I rigtig gode hænder. Fra første møde har vi fået GCIs grundlæggende holdning helt ind under huden og ser en ære I at dele deres holdning, til at skabe en grønnere verden” – Medejer Christian Lauritsen