MIILD

MIILD PLANTER TRÆER UNDER KONCEPTET “BUY ONE – PLANT ONE”.

PROJEKTET


For hvert make-up produkt der sælges, planter selskabet et træ i projektet, som har til hensigt at genoprette tågeskovene i det nordøstlige Indien.

 

Den totale above-ground biomasse er estimeret til et gennemsnit på 104 tons CO2 per hektar over en periode på 20 år, baseret på målinger kompatibel med REDD+ og certificeret via Plan Vivo.


OM MIILD


Miild er et nytænkende og banebrydende makeupmærke. Miild er udviklet, stiftet og drevet af to ildsjæle med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers. Miilds budskab er simpelt:

Miild brænder for at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen.


“Samarbejdet med GCI var virkeligt godt og effektivt, vi var under tidspres og de var utrolige fleksible til at imødekomme vores behov. Efterfølgende har vores kampagne været en stor succes, med stor efterspørgsel fra vores kunder, på netop de produkter der indgik under samarbejdet med GCI” – Tanja Gregersen – Ejer, Miild A/S