HOPE

HOPE PLANTER TRÆER HVER GANG DER SÆLGES ET GLAS VAND

PROJEKTET


Restauranten har plantet træer i Kaffrine regionen i hjertet af Peanut Bassinet i det centrale Senegal på Afrikas vestkyst, men i takt med at projektet har udviklet sig, ligger engagementet nu i Khasi Hills, Indien, hvor Hope restaurant planter træer som led i genoprettelsen af tågeskovene i Meghalaya provinsen.

 

Området er internationalt anerkendt som værende et af klodens absolutte biodiversitetsrige ”hotspots” og foruden at hjælpe både lokalbefolkning og et truet dyreliv, binder projektet 104 tons CO2 per hektar over en periode på 20 år

OM HOPE


Hope har på alle måder ramt plet. Her tænkes økologi og bæredygtighed. Råvarerne strutter af friskhed, og passionerede kokke kreerer veganske madkreationer til priser, hvor alle kan være med.
Hos Hope summer det af liv & glade dage. Det hyggelige, tæt pakkede lokale, er møbleret med træborde, stole og bænke, vilde planter og frithængende glødepærer. Og byens veganere og mad-feinschmeckere valfarter til for at få en bid Hope’s anmelderroste grønne køkken.
Hope er stedet, hvor byfolket søger hen, når den står på hygge & en dejlig brunchdate. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak.