Norwegian

NORWEGIAN LANCERER NYT BÆREDYGTIGHEDSINITIATIV 

PROJEKTET


Som et af de første flyselskaber i verden, har Norwegian i samarbejde med GCI – Global Climate Institute valgt at engagere sig i træbeplantningsaktiviteter.

 

Norwegian og deres ansatte planter træer i Oxford, England samt i Navarre regionen i det nordlige Spanien, hvor der plantes et træ for hvert af selskabets ansatte. Norwegian vil derudover plante træer i betydelige mængder på den globale scene.

 

Projekterne vist er fra 2017 og 2018.


OM NORWEGIAN


Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 500 ruter til mere end 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA.

 

Norwegian har en flyflåde på over 140 fly, som fragter ca. 30 millioner passagerer om året. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT).“Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Global Climate Institute. Norwegian har en ambition om hele tiden at mindske vores miljøpåvirkning igennem forskellige grønne tiltag. Træplantning er et af disse initiativer, og i den forbindelse valgte vi GCI som vores partner. Sammen vil vi plante titusindvis af træer rundt om i verden. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.” – Daniel Kirchhoff – Kommunikationschef, Norwegian DK

Billeder