Empty Wall

EMPTY WALL PLANTER MANGROVETRÆER I MYANMAR

PROJEKTET


For hver kunsttryk solgt, plantes der et mangrovetræ ved kystregionen nær Yangoon, hvor klimaforandringer og stigende havvand truer landets fødevaresikkerhed og industri.
Mangroveskove sikre biodiversitet og er hjemsted for et væld af dyrearter og stimer af fisk, ligesom de binder høje niveauer af CO2 fra atmosfæren og dermed er yderst effektive når det kommer til kampen mod klimaforandringer og global opvarmning.


OM EMPTY WALL


EMPTY WALL sælger kunsttryk af højeste kvalitet til markedets bedste priser! Kollektionen favner både kunsttryk at de mest etablerede kunstnere, men giver også unge kunstnere chancen for at vise deres kunst frem til et bredt publikum.

EMPTY WALL sælger papirvare, og derfor giver det god mening at bidrage til genopførelsen af skovarealer rundt om i verden!


“For os er GCI den helt rigtige partner i arbejdet med, sammen med vores kunder, at gøre en forskel i forhold til klimaet. GCI leverer efter vores opfattelse, de bedste og mest veldokumenterede projektet i markedet. Det giver os en god mavefornemmelse, at vide at vi faktisk kan være med til at gøre en betydelig forskel, og vi mærker tydeligt at vores kunder sætter pris på dette!” – Thomas Szwed-Ørneborg – Ejer, EMPTY WALL